Open: The Clubsandwich Company in Amsterdam

Open: The Clubsandwich Company in Amsterdam

Op de Roelof Hartstraat 26 in Amsterdam-Zuid zijn onlangs de deuren van The Clubsandwich Company geopend. Elke dag kunnen gasten er terecht voor clubsandwiches, koffie, baksels, wijnen, cocktails en salades.

The Clubsandwich Company is ontstaan uit liefde voor de perfecte clubsandwich. Overal ter wereld staan er enkel twee clubs op het menu: óf kip, óf zalm. Bovendien zijn ze vaak onmogelijk om te eten, omdat ze uit elkaar vallen. Dit moest anders, vonden ze bij The Clubsandwich Company. Het werd een zoektocht naar het perfecte formaat en de dikte van het brood, verse ingrediënten, goede smaakcombinaties en een mooie presentatie. Nu kan The Clubsandwich Company haar clubs met de wereld delen.

Clubgevoel

Het pand op de Roelof Hartstraat heeft een metamorfose ondergaan. Het clubgevoel in de stijlvolle ‘clubhouse’, is niet alleen te danken aan het warme interieur waarbij gasten kunnen eten onder een Canadian maple leaf boom, maar ook aan de club crew, die zorgt voor een  persoonlijk welkom. De zaak heeft ook een terras voor de deur.