Foodhall Scheveningen opent deuren op vernieuwde Noordboulevard

Foodhall Scheveningen opent deuren op vernieuwde Noordboulevard

Het duurde door covid-19 iets langer dan gepland, maar sinds 24 augustus zijn de deuren van de gloednieuwe Foodhall in Scheveningen geopend. Horecaondernemer Won Yip heeft een meerderheidsbelang in het project.

‘Dit was een project dat ik niet wilde afslaan’, zei Yip in een eerder interview met Misset Horeca. Een meerderheidsbelang van 51 procent krijgt zijn bedrijf Yip Group erin. ‘De rest laten we over aan lokale partners.'

Met bekende (lokale) foodondernemers en spannende nieuwkomers is er aan gerechten keuze voor iedereen. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten zich geheel volgens de RIVM-richtlijnen in heerlijke nazomersferen kunnen wanen.

Met achttien wereldse keukens is er voor iedereen iets te kiezen. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen, Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalt de Foodhall ook een aantal grote namen met ervaring in foodhallen elders naar Scheveningen: De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht; Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die graag willen starten met een eerste vaste zaak in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

Jabugo

De Noordboulevard

De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt met recht de nieuwe hotspot van Scheveningen genoemd. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De prachtige hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige markt. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee.