Evenementenlocatie Hilversum opent culinaire clubexperience

Evenementenlocatie Hilversum opent culinaire clubexperience

Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. Gooiland Hilversum opent dit najaar eenmalig een culinaire clubexperience: De (dikke vette) Vega Club. Drie maanden lang is de evenementenlocatie het decor van een nieuwe restaurantervaring.

Kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten van een sterrenchef dat wordt geserveerd in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten. Dat is De Vega Club. In het pop-up restaurant kunnen ontspannen en veilig bedrijfsevenementen op 1,5 meter afstand gehouden worden.

Philip Lamers, eigenaar Gooiland: 'De Vega Club is een alternatief voor de zakelijke evenementen die door COVID-19 geen doorgang vinden. We moeten creatief blijven, kijken naar wat wél mogelijk is. Met De Vega Club hebben we een concept dat in de weekenden interessant is voor particulieren en doordeweeks enorm geschikt is voor een bijzonder bedrijfsevenement. Het eerste weekend was al totaal uitverkocht. Het is heerlijk om onze ruimtes gevuld te zien met mensen die verwonderd worden.'

Verfijnde gerechten van sterrenchef

De Vega Club

Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische viergangendiner met amuses met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

Op maat gemaakt programma

Het diner op zichzelf duurt circa 2,5 uur. Samen met opdrachtgevers maakt Gooiland een op maat gemaakt programma. Voorafgaand aan het diner is het bijvoorbeeld mogelijk om een seminar te geven in het authentieke theater, tijdens het voorgerecht kan er een welkomstvideo getoond worden en tussen twee gangen door is er ruimte voor een speech.