Landal GreenParks opent twee nieuwe vakantieparken in Groot-Brittannië

Landal GreenParks opent twee nieuwe vakantieparken in Groot-Brittannië
Landal Woodland Lakes

Landal GreenParks opent twee nieuwe vakantieparken in Groot-Brittannië: Woodland Lakes in de buurt van York, in het glooiende natuurlandschap van Yorkshire en Barton Pines op een landgoed in Zuid-Devon aan de Engelse Rivièra. Binnen drieënhalf jaar tijd komt het aantal parken van Landal in Groot-Brittannië hiermee op acht.

‘Door onze snelle groei in Groot-Brittannië, met parken van Cornwall tot aan Schotland, hebben we Landal GreenParks hier goed op de kaart gekregen’, zegt Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks. ‘Met deze twee nieuwe bestemmingen gaan we veel Britse gasten blij maken. Het is opnieuw een mooie uitbreiding van onze portfolio.’

Eerder openden al Landal Piperdam in Schotland, Landal Darwin Forest en Landal Sandybrook in het Peak District National Park, Landal Kielder Waterside in het Northumberland National Park op de grens van Engeland en Schotland, Landal Gwel an Mor aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall en Landal Kenwick Woods in het graafschap Lincolnshire.

De nieuwe parken zijn beschikbaar vanaf januari (Woodland Lakes) en februari (Barton Pines) 2021.

Groeispurt

Sinds begin dit jaar kondigde Landal GreenParks al tien nieuwe bestemmingen aan: Landal Middelfart en Landal Fyrklit (Denemarken), Landal Puur Exloo en Landal Drentse Lagune (Drenthe), Landal Elfstedenhart (Friesland), Landal De Wielsche Dreef (Betuwe), Landal Kaap West (Terschelling), Landal Arber (Duitsland) en Landal Woodland Lakes en Landal Barton Pines (Groot-Brittannië). Landal Volendam en Landal Marker Wadden waren al eerder aangekondigd, en openden dit voorjaar.

Op korte termijn worden verdere uitbreidingen in Nederland en Duitsland bekendgemaakt.