Bijdendijk, Blaauw en Caron: kerstdiner thuis

Bijdendijk, Blaauw en Caron: kerstdiner thuis

Chefs Joris Bijdendijk, Ron Blaauw en Alain Caron gaan kerstdiners samenstellen voor groepen mensen, bijvoorbeeld collega's, die dit driegangenmenu thuis bereiden. Live of via vooraf opgenomen instructiefilmpjes.

De feestdagen zullen dit jaar op een volstrekt andere manier gevierd worden dan we gewend waren. In een tijd dat iedereen zoveel mogelijk thuis moet werken zijn bedrijfsfeestjes ook uit den boze. Dat wordt een kerstdiner thuis.

Samen koken op afstand kan een alternatief zijn voor het kerstfeest. Give me A Break regelt dit voor bedrijven. De koks Ron Blaauw, Alain Caron en Joris Bijdendijk geven sturing aan de mensen die thuis aan de slag gaan. Zij hebben ook het menu samengesteld.

Uit de evenementenbranche

Give me a Break is een initiatief van twee ondernemers uit de evenementenbranche. Ze organiseerden in het verleden grootschalige evenementen, congressen en beurzen. Maar net als een restaurantbezoek is dat nu ook niet mogelijk.

Ondernemers Karin Walschot en Ineke Geenen hebben koks als Joris Bijdendijk, Ron Blaauw en Alain Caron bereid gevonden om een drie-gangen Kerstdiner voor bedrijven en hun personeel samen te stellen. Het diner is eenvoudig door iedereen thuis klaar te maken en op te dienen. Een Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie kan ook.

De medewerkers die dit kerstgeschenk krijgen halen op een vooraf afgesproken datum en tijdstip een door de topchefs samengesteld pakket op - met alle ingrediënten voor een Kerstdiner/borrel of Nieuwjaarsreceptie.

Desgewenst kunnen de ophaal locatie - een bedrijfspand of parkeerplaats - ingericht worden als een sfeervolle drive-thru, met alle toeters, bellen, versiering en muziek die gewenst is.

Give Me A Break

Give Me A Break is een initiatief van Karin Walschot en Ineke Geenen. Karin en Ineke hebben hun sporen verdiend in de evenementenbranche. Ze organiseerden in het verleden grootschalige evenementen, congressen en beurzen.

Met het idee voor online bedrijfsdiners en -borrels met topkoks en sommeliers tijdens de feestdagen vertalen ze die ervaring naar ondersteuning van (mkb)bedrijven en hun personeel.