De Beren Bezorgrestaurant in Oosterhout geopend

De Beren Bezorgrestaurant in Oosterhout geopend

Het eerste De Beren Bezorgrestaurant in Oosterhout is geopend. Burgemeester Mark Buijs knipte het lintje door tijdens het feestelijke moment.

De Beren Bezorgrestaurant is het de eerste bezorgvestiging in een compleet vernieuwde stijl, geïnspireerd op het eigentijdse en stijlvolle interieur van het restaurant.

Inspelen op behoeften Oosterhouters

'Er waren in eerste instantie geen plannen om naast het huidige restaurant in Oosterhout een bezorgrestaurant te openen', vertelt Erik Oomes, franchisenemer De Beren Oosterhout. 'Door de nieuwe maatregelen merken we dat de behoeften van onze gasten veranderen. Er is veel vraag naar bezorging en afhaal. Voorheen verzorgden we dit via het restaurant, maar vanaf nu kunnen gasten terecht bij het het bezorgpand. Dit pand is natuurlijk speciaal ingericht om fans zo snel mogelijk te voorzien van kwalitatieve gerechten.'

Franchisenemers Erik Oomes en zijn vriendin Fleur van den Nieuwehuizen en een gedeelte van het restaurantpersoneel verhuizen mee naar het bezorgrestaurant.

De franchisenemers

Erik Oomes begon 13 jaar geleden met een bijbaan bij De Beren en groeide door binnen verschillende vestigingen. De keuze om vijf jaar geleden franchisernemer te worden van het restaurant in Oosterhout was vrij logisch voor de geboren en getogen Oosterhouter. Het harde werken en het fungeren als het gezicht van het restaurant wierp zijn vruchten af. De omzet van de vestiging was binnen vijf jaar verdrievoudigd.

Nu de vraag naar bezorging en afhaal groeit, gaat Erik samen met zijn vriendin Fleur, een nieuwe uitdaging aan met bezorgrestaurant De Beren Oosterhout. Erik en Fleur hebben het team zelf samengesteld, puur op basis van doorgroeimogelijkheden. 'Er is geen ruimte meer om door te groeien in het restaurant, maar wel in het bezorgrestaurant. We willen ons personeel deze kans geven.'