Veel interesse bij AnyTyme voor nieuwe plexiglas opstellingen

Veel interesse bij AnyTyme voor nieuwe plexiglas opstellingen

Ook AnyTyme-ondernemers bereiden zich voor op de richtlijnen die waarschijnlijk gaan gelden als de horeca weer open mag. Een aantal ondernemers is het restaurant en de balie aan het opmeten voor de plaatsing van nieuwe plexiglas schermen, die sinds kort verkrijgbaar zijn bij Hanos.

In Studio Senses bij Hanos in Zwolle zijn de nieuwe plexiglas-opstellingen sinds 28 april te zien. Verschillende horecaondernemers hebben ze al besteld, en volgens formulemanager Han Wonink hebben ook veel AnyTyme-ondernemers interesse.

Verschillende opstellingen

De plexiglas opstellingen kunnen op de balie worden gezet, of op een tafel met bijvoorbeeld vier stoelen, waardoor er twee tweetjes ontstaan. Daarnaast is er een scherm dat op de grond kan worden geplaatst als afscheiding tussen twee tafels. De schermen kunnen ook aan het plafond worden opgehangen.

AnyTyme

Zo veel mogelijk zitplaatsen creëren

‘Deze schermen kunnen op maat geleverd worden, want iedere AnyTyme is weer anders’, zegt Han Wonink. ‘Het doel is om binnen de richtlijnen toch zo veel mogelijk zitplaatsen te creëren.’ Ondernemers kunnen er ook voor kiezen om een logo op de schermen te laten plaatsen. Daarnaast zijn er serveerwagentjes verkrijgbaar.

Studio Senses is het experience center voor een professionele sfeer- en smaakbeleving, gevestigd bij drie Hanos-locaties: Breda, Den Haag-Delft en Zwolle. Studio Senses is een samenwerking van Kaja Interieurs, Van Gestel Grootkeukentechniek en Hanos.


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.