François Geurds en brouwerij De Goede & De Stoute bakken oliebollen voor goed doel

François Geurds en brouwerij De Goede & De Stoute bakken oliebollen voor goed doel
Foto: Merel Waalder – Buro Meerwaarde

Tweesterrenchef François Geurds en biermerk De Goede & De Stoute slaan de handen ineen om op de laatste dag van het jaar exclusieve oliebollen met champagnebier te bakken waarvan de opbrengst ten goede komt aan Rotterdamse daklozen.

François Geurds van FG Restaurant** en FG Food labs* bakt op 31 december speciale Vuurzee champagne-bollen bakken waarbij het Vuurzee champagnebier van De Goede & De Stoute verwerkt wordt in het beslag. De opbrengst van deze speciale oliebollen gaat naar het daklozen project van François Geurds waar hij jaarlijks diverse acties voor op touw zet, zoals een bbq of kerstdiner.

Ook zullen er een aantal zeer exclusieve gouden champagne bollen gebakken worden. In elk doosje zitten vijf champagnebollen, waarvan één bedekt met bladgoud. Een doosje kost 25 euro en met de opbrengst van ieder doosje kan voor 10 daklozen een maaltijd gekookt worden.

Foto: Merel Waalder – Buro Meerwaarde

De oliebollen zijn online te bestellen via takeaway@fgrestaurant.nl en op 31 december tussen 12.00 uur en 15.00 uur op te halen bij FG Restaurant in Rotterdam.

François Geurds
Foto: Merel Waalder – Buro Meerwaarde