Domino's breidt hoofdmenu uit met kipbuckets

Domino's breidt hoofdmenu uit met kipbuckets

Domino's breidt haar hoofdmenu uit met kipbuckets, een wereldwijde primeur voor Nederland en België aldus het bedrijf. Kipgerechten stonden al als bijgerecht op het menu, maar volgens Domino's was de vraag dermate aan het groeien dat de keten de kipbuckets nu naast pizza op het hoofdmenu zet. De drie verschillende buckets zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar in alle Domino's vestigingen in Nederland en België.

CCO Europa Nicky Claeys: 'Sinds de jaren ’60 is pizza’s bezorgen onze core business. Meer dan 1 op de 3 pizzabestellingen wordt bij Domino’s geplaatst. En deze markt groeit nog steeds. Daarnaast vragen consumenten om steeds meer variatie en bestelgemak. Met Crunchy Chicken zetten we een ambitieuze stap in een gevarieerder menu. Daarnaast verwachten we een verdere groei in ons totaal aandeel in food delivery.'

In de afgelopen jaren heeft Domino’s haar menu al verder uitgebreid. Naast pizza’s staan er ook lunchgerechten op de kaart zoals Hot Sandwiches en desserts. De komende jaren is de keten voornemens om haar menu verder uit te breiden met meer variatie en keuze.