Domino's-franchisers openen in Lochem en Amstelveen

Domino's-franchisers openen in Lochem en Amstelveen

Domino's breidt uit met twee nieuwe vestigingen. In Lochem begint Thijs Vosmeijer aan zijn avontuur als franchisenemer van Nederlands grootste speler in het pizzasegment en Sem van der Burgt heeft in Amstelveen zijn tweede winkel geopend.

Vosmeijer werkt sinds 2017 voor Domino’s. Hij startte als bezorger in de vestiging in Zutphen en groeide daar in twee jaar tijd door tot manager van die locatie. Afgelopen jaar mocht hij de award voor ‘global manager of the year’ in ontvangst nemen en nu is het ondernemerschap de volgende stap.

In Amstelveen opent Sem van der Burgt een tweede Domino’s. Hij is al eigenaar van een winkel aan de Rembrandtweg. Van der Burgt had een aantal jaren een kantoorfunctie binnen de organisatie, maar koos aan het begin van dit jaar voor een loopbaan als franchiser.

Grootste speler

Domino’s is sinds 1989 actief in Nederland en de grootste speler op het gebied van pizza (delivery) met inmiddels ruim 350 vestigingen.

‘Door onze groei in winkelaantal zitten we nog dichter bij onze klanten, waardoor we onze ambitie om verse, handgemaakte pizza’s op duurzame wijze - met elektrische fietsen - thuis te bezorgen verder kunnen realiseren’, zei Manon Stoutjesdijk van Domino’s daar eerder over tegen Misset Horeca.

Friet op het menu

De onderneming voegde dit jaar friet toe aan het assortiment. In januari introduceerde het Crispy Oven Fries en in april volgden loaded fries. Dat laatste was volgens het bedrijf het gevolg van het succes van de eerste.

Wereldwijd heeft het ruim 18.000 vestigingen in ruim negentig landen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd.