Jonathan Karpathios deelt wekelijks honderd gratis maaltijden uit

Jonathan Karpathios deelt wekelijks honderd gratis maaltijden uit

Restaurant The Farm Kitchen in Hoofddorp geeft tot en met 21 maart iedere vrijdag honderd maaltijden weg aan mensen die het kunnen gebruiken. Op dinsdag en donderdag serveren eigenaren Jonathan Karpathios en Xander Meijer bovendien gratis 'power pizza' en soep.

Het nieuwe restaurant van de ondernemers heeft de deuren geopend in het Pharos-gebouw, dat is omgebouwd tot een gezonde kantoorlocatie met een eetgelegenheid die aansluit bij de filosofie van het gebouw: gezond en duurzaam.

Power pizza

Pharos viert de opening van het gebouw met het Lighthouse Festival, dat vanwege de strijd tegen het coronavirus anders is dan anders. In het kader van dat evenement serveert The Farm Kitchen tot en met 21 maart iedere vrijdag honderd maaltijden aan mensen die een gratis overheerlijke en gezonde hap kunnen gebruiken, zo schrijft Podium voor Architectuur.

Het enige dat Karpathios en Meijer vragen, is dat de maaltijd wordt afgehaald. Bovendien wordt op dinsdag en donderdag tussen 16.00 en 17.30 uur een slice ‘power pizza’ en soep aangeboden.