Overname voor The Farm Kitchen van Jonathan Karpathios

Overname voor The Farm Kitchen van Jonathan Karpathios
Jonathan Karpathios

The Farm Kitchen, waarvan chef Jonathan Karpathios mede-eigenaar is, neemt de zes locaties van De Kookfabriek over.

Met de overname door The Farm Kitchen komen de vestigingen van De Kookfabriek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen in de handen van The Farm Kitchen.

De nieuwe naam wordt The Farm Kitchen’s Kookfabriek.

‘De aarde is onze executive chef,’ zegt Jonathan Karpathios. ‘Boeren zijn onze helden. En samen met de bezoekers van De Kookfabriek gaan we de rijkdom van de Nederlandse bodem ontdekken.’

‘Koken met de rijkdom die de Nederland te bieden heeft is geen compromis, maar juist een toevoeging, stelt Xander Meijer, medeoprichter van The Farm Kitchen.

'Met plantaardige recepten'

‘De coronacrisis heeft ons aan het nadenken gezet over de inhoud van onze kookworkshops en de producten die we hierin gebruiken,’ voegt Jan Maarten Kruyt, mede-eigenaar van De Kookfabriek toe.

‘De manier van werken van The Farm Kitchen, gecombineerd met hun groeiambitie, spraken ons aan. Samen gaan wij een prachtig aanbod creëren voor onze gasten, die vaak ook op zoek zijn naar gezondere voeding met een verhaal. Wij gaan laten zien dat er juist met plantaardige recepten iets magisch op tafel komt te staan.’

Masterclasses van bekende chefs

In The Farm Kitchen’s Kookfabriek kunnen vrienden, families en bedrijven terecht voor diverse kookworkshops. Hierin kunnen zij onder andere aan de slag met een drie- tot vijfgangen-, of shared dining menu. Ook kunnen ze een masterclass volgen van verschillende bekende chefs zoals Alain Caron, Mounir Toub, Julius Jaspers of Jonathan Karpathios en Lotte Vermeer.