Burgerme opent in Almelo, nog 15 nieuwe locaties gepland

Burgerme opent in Almelo, nog 15 nieuwe locaties gepland

In Almelo is de 17e locatie van hamburgerketen burgerme van start gegaan. Nu alleen nog met delivery, na de lockdown kunnen er 28 mensen ter plekke eten. Er staan nog 15 nieuwe locaties op de rol. Daarnaast zoekt de keten franchisenemers voor nog eens 11 locaties.

‘We hadden al enige tijd een huuroptie aan de Grotestraat 2 te Almelo, en waren in gesprek met diverse kandidaten’ aldus franchisegever Tim Meijers. burgerme Almelo is ingericht met 28 zitplaatsen en ligt op de hoek van een drukke toegangsstraat naar het centrum. Daarmee is het een goede zichtlocatie en een gunstige plek voor delivery; wat het zwaartepunt is voor burgerme Nederland.

Nog 15 nieuwe locaties

Burgerme Nederland zal de komende maanden openen in Doetinchem, Wijchen, Drachten, Dordrecht, Ede, Middelburg, Groningen, Tilburg, Apeldoorn, Beverwijk, Zwolle, Helmond, Zaandam, Hengelo en Veldhoven.

De nieuwe locatie in Almelo

Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Lisse en Nieuwegein.

Daarnaast zoekt de franchisegever op dit moment geschikte kandidaten met een horeca achtergrond voor Nijverdal, Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Zwijndrecht, Bergen op Zoom, Assen, Waalwijk, Sittard en Zutphen.

Burgerme Almelo

‘Na 23 jaar bij McDonald’s te hebben gewerkt, waarbij ik alle managementfuncties heb doorlopen en daarna gewerkt bij EG, 3 Subways opgestart binnen tankstations, besloot ik dat het tijd was om mijn eigen onderneming te starten’, aldus Michel Snijders ondernemer van de nieuwe locatie in Almelo. ‘Samen met mijn vrouw Daphne, die ook 27 jaar horeca-ervaring meebrengt, zijn we na onderzoek uitgekomen bij burgerme. Na het allereerste gesprek waren wij direct enthousiast.’

‘We hebben voor dit concept gekozen omdat het een jong bedrijf is, in een snelgroeiende thuisbezorgd markt.’ Burgerme heeft een breed assortiment aan burgers en fingerfood. De gast kan deze customizen met zowel gratis als betaalde extra’s waardoor iedere burger uniek is.’