Nieuwe franchiseondernemer Taco Mundo Rotterdam Oost

Nieuwe franchiseondernemer Taco Mundo Rotterdam Oost

De Taco Mundo-winkel in Rotterdam Oost, een van de vijf vestigingen in de Rotterdamse regio, heeft een nieuwe eigenaar: de heer Zaki Tahroucht.

'Ik wilde al heel lang een eigen bedrijf, ' vertelt hij. 'Toen ik vernam dat Taco Mundo Rotterdam Oost voor overname beschikbaar kwam, was ik als Taco-fan meteen verkocht.' De van oorsprong Nederlandse franchiseformule Taco Mundo (Mexican Delivery) is met 32 winkels marktleider in de bezorging van Mexicaanse maaltijden.

Verse Mexicaanse maaltijden

Taco Mundo Rotterdam

De formule staat bekend om haar versbereide gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas. De focus van de keten ligt op bezorging aan huis hetgeen met elektrische fietsen en brommers wordt gedaan. Meer dan een kwart van de verkochte maaltijden is vegetarisch.

Zaki heeft grote plannen: 'Wij gaan allereerst de kwaliteit en snelheid in de bezorging nog verder optimaliseren,' licht hij toe. 'En dat blijven we doen want ons motto is elke dag weer beter zijn dan de dag ervoor.' Op de vraag waar hij over 5 jaar staat antwoordt hij enthousiast: 'Mijn ambitie is om dan meerdere Taco Mundo winkels te franchisen.'