Aftellen tot de heropening van de terrassen

Aftellen tot de heropening van de terrassen

Op woensdag 28 april tellen horeca-inspirator Milo Berlijn, HorecaBrains en de Horecava samen met talloze horecabedrijven op een leuke en ludieke manier af naar de heropening van de terrassen.

Vandaag opent een deel van de horeca haar terrasdeuren, waar van 12 tot 18 uur vijftig gasten ontvangen kunnen worden die dolgraag weer een lunch, een high tea of wine, een glas bier met een schaal met bittergarnituur, een zorgvuldig opgebouwde Latte Macchiato met een stuk zelfgemaakte taart en of iets anders van de kaart, willen nuttigen.

'Talloze enthousiaste, gepassioneerde en vakkundige medewerkers staan te trappelen om weer aan de bak te gaan. Zij gaan ervoor zorgen dat het gasten aan niets ontbreekt. manier de huidige coronaregels kan naleven en zelfs kan bijdragen aan het terugdringen van het aantal besmettingen door goede regulatie', aldus de initiatiefnemers.

Samen met die medewerkers telt Milo Berlijn op ludieke wijze af naar de komst van de eerste gasten. Van 10.30 tot 11 uur is de ‘1ste gast show’ te volgen via een Livestream. De 1ste gast is een aanstekelijke show waarin de menselijke verhoudingen en ons (on)vermogen om spontaan en attent te handelen centraal staan.

De initiatiefnemers vragen ondernemers om een een speciaal moment (zoals de veiling van de eerste kop koffie, klaphaag, confettibom, gouden dienblad, etc) van de ontvangst van de eerste gast te delen met #1stegast op Instagram. De 5 leukste filmpjes winnen een Magnum Fles Cava en het allerleukste filmpje een tegoedbon van 500 euro te besteden bij horecagroothandel Bidfood.

Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca