Gastvrij Rotterdam gewoon weer live

Gastvrij Rotterdam gewoon weer live

Gastvrij Rotterdam kan op 20, 21 en 22 september weer live plaatsvinden. Managing Director Robert Melaard: 'We kunnen Gastvrij Rotterdam veilig, verantwoord en gastvrij organiseren.'

'We hebben hier enorm naar uitgekeken. Exposanten en beursbezoekers kunnen elkaar eindelijk weer echt ontmoeten en nieuwe dingen ontdekken tijdens een live evenement’.

Vakbeurzen vallen onder de zogenaamde 'doorstoom evenementen', waarbij per 5m2 vloeroppervlakte 1 persoon mag worden toegelaten. 'In de vier beurshallen kunnen we dan nog steeds per dag een paar duizend bezoekers en exposanten samen op een veilige en verantwoorde manier ontvangen. Dit is volledig in lijn met vorige edities.'

Veilig en verantwoord

In lijn met de voorschriften vanuit de overheid wordt er alles aan gedaan om exposanten en bezoekers op een veilige en verantwoorde manier in Rotterdam Ahoy en op de beursvloer te ontvangen. De vaccinatiegraad in Nederland is op dit moment al enorm hoog (zeker ook binnen de doelgroep van Gastvrij Rotterdam) en die zal de komende weken nog verder stijgen. Bij de entree van Ahoy zal aan exposanten en bezoekers gevraagd worden om de QR code in de CoronaCheck App te laten zien, waaruit blijkt dat men volledig gevaccineerd is, kort geleden hersteld is van corona of een geldige negatieve test via Testen voor Toegang kan overleggen.

Ambitieuze horecaprofessionals

De beurs richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Rotterdam Ahoy is drie dagen lang het epicentrum van de Nederlandse horeca en biedt een compleet aanbod aan food en non-food producten en innovatieve oplossingen.

Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca