De Beren houdt veiling voor Kika

De Beren houdt veiling voor Kika

Restaurantformule De Beren houdt een veiling voor Kika, een goed doel dat streeft naar Kinderen Kankervrij. De Beren steunt deze organisatie al jaren via de verkoop van 'Kika Beren'. Ook staat er sinds kort een Kika Burger op het menu.

In november vinden naast de reguliere steun door de verkoop van Kika-knuffelberen, extra acties plaats, zoals de veiling en de verkoop van de Giga Kika Burger. Per verkochte burger (€15) doneert de restaurantorganisatie €2,50 aan Kika.

De burger bestaat uit een bagelbroodje met pulled pork, een rundvleesburger, mais, tomaat, oude kaas, tortilla chips, ui, verse sla. Inclusief twee side dishes naar keuze. Een chef-kok van De Beren bedacht hem samen met drie kinderen.

De Beren en Kika

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81 procent van deze kinderen. ‘Dat moet en dat kán beter,’ zo stelt De Beren.

Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 100 procent. En precies om deze reden is De Beren deze maand een actie voor KiKa gestart.

Naast de verkoop van de Giga KiKa burger, het lopen van de marathon en nog veel meer mooie initiatieven zet De Beren ook een online veiling op voor KiKa.

Onder de virtuele hamer gaan:
·De Beren merchandise zoals koffers, onesies, kerstballen, mutsen & sjaals, speakers, tassen etc.
·Vip-tickets voor De Vrienden Van Amstel Live
·Foodtrucks voor 1 dag
·Een kunstwerk van De Beren
·De Beren scooter
·Dinercheques
·Hotelovernachting bij Fletcher