Schrijvers aan het bed bij Merlet

Schrijvers aan het bed bij Merlet
Roos Schlikker en Kluun

Hij denkt dat hij nu echt de laatste actie van 2021 bedacht heeft… Martin van Bourgonje van Merlet in Schoorl doet er alles aan om hotelgasten ook in de avond vermaak te bieden. Hij probeerde dat met theatervoorstellingen, maar daar stak de gemeente een stokje voor. Nu heeft hij twee bekende schrijvers geregeld die gasten komen voorlezen.

Martin van Bourgonje heeft voor Merlet een Bedtime Stories Arrangement opgetuigd. Auteurs Kluun (Raymond Van de Klundert) en Roos Schlikker komen gasten voorlezen en - belangrijk - de gemeente heeft toestemming gegeven.

‘Het wordt een unieke beleving die we echt eenmalig doen op 16 december’, vertelt ondernemer Martin van Bourgonje. ‘Gasten gaan vroeg naar bed, maar worden vervolgens op hun kamer voorgelezen door deze bekende auteurs.'

Het arrangement bestaat uit een Smaak van Nederland-menu en in de avond worden gasten op hun kamer aan de rand van het bed voorgelezen.
Tussendoor volgt er nog een kleine verrassingsact. Ook hier hoeven gasten het bed niet voor uit.

‘Bad times halen de creativiteit enorm naar boven in ons. Juist nu willen wij onze gasten een uniek en culinair verblijf verzorgen in alle veiligheid en comfort.'