Henderick Bistro Bar opent in Gouda

Henderick Bistro Bar opent in Gouda

De horeca is nog maar net van het slot en Gouda is een horecagelegenheid rijker. Op woensdag 2 februari a.s. opent Henderick Bistro Bar aan de Lange Tiendeweg 2-4 om 17.00 uur zijn deuren.

Het pand, gelegen onder de St. Jan, onderging een metamorfose. Met het aanbieden van verfijnde gerechten en bijzondere wijnen is Henderick Bistro Bar een goede aanvulling op de bestaande horeca in het centrum.

Henderick Bistro Bar

Uitbater Henk de Wit jr. is een jonge, ambitieuze ondernemer. 'Het concept van Henderick is anders dan we gewend zijn in Gouda. Wij serveren luxe grillgerechten als langoustines, maar bijvoorbeeld ook kalfsentrecotes. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide wijnselectie. We zijn best exclusief en toch zijn we zeker niet duurder dan andere horecaondernemingen in de binnenstad. Mensen die verzekerd willen zijn van een plaatsje, kunnen online reserveren via onze website. Mijn team en ik kunnen niet wachten om onze gasten te ontvangen.'

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.