Brothers in Bunnik sluit na 25 jaar de deuren

Brothers in Bunnik sluit na 25 jaar de deuren

Brothers in Bunnik sluit de deuren. Dit nieuws maakten Rob en Marco Peek van Brothers Horeca Groep (BHG) vandaag bekend. 'Het is een geweldig mooie tijd geweest, maar deze pandemie periode heeft ons aan het denken gezet. Dat denken heeft nieuwe plannen opgeleverd en daar past deze plek - na al die jaren - helaas niet meer bij,' aldus Rob.

De aankondiging dat Studio A12, of Brothers Bunnik zoals velen van ons de iconische evenementenlocatie kennen, ophoudt te bestaan, betekent niet dat de deuren direct op slot gaan. 'Er staan nog een aantal mooie evenementen in de agenda zoals 'Vrienden van Brothers' , 'Goede Foute Vrijdag' en 'Brothers Classics The Closing Party', die we organiseren voor onze jarenlange vaste gasten. Het succes dat we hier 25 jaar hebben gehad, koesteren we en is de basis geweest voor de groei van BHG,' aldus Marco.

Toekomst BHG

Brothers Bunnik
© Photography: WeAreTheNight.com / Kimberley de Niet

Tijd voor nostalgisch terugblikken is er niet. 'BHG, met op dit moment 19 horecaondernemingen in Midden-Nederland kijkt vooral vooruit,' vervolgt broer Rob . 'Zo hebben we vorig jaar Fort bij Vechten, een prachtige evenementenlocatie toegevoegd aan onze groep.'

De ondernemers kregen te maken met de impact die corona heeft op henzelf, de BHG-collega’s op locatie en de organisatie zelf. 'We hebben een zware tijd achter de rug, maar BHG kiest nu voor het goed exploiteren van de huidige locaties en zich verder voorbereiden op een mooie toekomst. Het is voor nu belangrijk dat we zorgen voor aanwas van nieuwe collega’s, zowel voor in vaste dienst als oproepkrachten, en dat iedereen binnen onze organisatie op de juiste plek zit.'

Andere bestemming

Het terrein langs de A12, waar het BHG-avontuur exact 25 jaar geleden begon, komt in beheer van een firma actief in de bouw en ontwikkeling, ze gaan deze locatie gebruiken om haar expansie te kunnen faciliteren. De kans dat er net zulke memorabele feesten als in de afgelopen 25 jaar gehouden gaan worden is daarmee uitgesloten.