nieuws

Discotheek Brothers Bunnik weer open in Studio A12

Café 3841

Discotheek Brothers in Bunnik is weer geopend. Dat maakt de directie dinsdag 21 februari bekend. ‘De economie trekt aan en mensen hebben weer behoefte om met elkaar er op uit te gaan’, aldus Rob en Marco Peek.

Discotheek Brothers Bunnik weer open in Studio A12

Met een breed programma, dat wordt aangekondigd via de website, worden er weer wekelijks feesten gegeven. Alle Brothers stapavonden vinden plaats in de zalen van evenementenlocatie Studio A12.

Wekelijks feesten

Marco: ‘In de afgelopen 2 jaar kregen we veel de vraag waarom we alleen nog maar zo nu en dan open waren.’Dit was een bewuste keuze. De deuren gingen alleen open als de zaak goed gevuld was. ‘Brothers avonden zijn alleen gezellig als het goed gevuld is.’ Rob: ‘We willen direct goed van start en bieden daarom wekelijks weer feesten aan.’

Studio A12 en Brothers Bunnik

De locatie in Bunnik biedt naast deze publieke stapavonden ook ruimte aan besloten bedrijfsfeesten, congressen en bedrijfspresentaties. Marco: De locatie voert dus eigenlijk 2 labels met het onderscheid in besloten evenementen via Studio A12, en publieks-evenementen via Brothers.

Meer discotheken

Het aantal discotheken slonk flink de afgelopen jaren.  Het rookverbod, de verhoogde alcoholgrens en de concurrentie van festivals deden veel clubs de das om. Nu de economie weer is aangetrokken, openen meer clubs weer de deuren.

Alles over discotheken

Reageer op dit artikel