Begin de zomer met een nieuw circulair terras

Begin de zomer met een nieuw circulair terras

Heel Nederland snakt naar een zomer op het terras en aan het strand. Met een drankje in de hand heerlijk genieten van alle vrijheid waar we zo lang op hebben gewacht. Dan kan een topterras natuurlijk niet achterblijven. Bij Euroseat scoor je een duurzaam en circulair terras, én ruil je direct je oude terras in.

Opvallen doe je door verandering aan te brengen. Zo geeft een nieuwe uitstraling van het terras voorbijgangers een uitnodiging om langs te komen. Daar komt het duurzame concept van Euroseat om de hoek kijken. Je vindt er namelijk gebruikt en nieuw terrasmeubilair tegen scherpe prijzen. Zo kan je niet alleen fijn doorwisselen met je terras, maar draag je ook bij aan een circulaire economie.

Alle producten die bij Euroseat binnenkomen, van ondernemers én particulieren, krijgen namelijk een tweede leven. Ze maken, met de juiste aandacht, van tweedehands terrasmeubilair kwalitatief goede exemplaren die weer een paar jaar mee kunnen. Het aanbod is groot. Zo vind je er terrasstoelen en terrastafels, maar ben je er ook aan het goede adres voor losse tafelbladen en onderstellen of opvallende decoratie. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een afwisselend terras.

Ga voor een strandvibe

Het strandseizoen lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt zodra de zon weer gaat schijnen. Voor je het weet heeft iedereen behoeften aan een frisse duik en bakken op het strand. Of je nou een strandpaviljoen hebt of gewoon een mooi terras: iedereen wordt vrolijk van een zwoele strandvibe. Ook daarin heeft Euroseat een divers aanbod van gerecycled en nieuw meubilair. Zo kan je jouw terras opfleuren met kleurrijke strandstoeltjes en parasols. Daarnaast kan je er ook terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld strandbedjes en windschermen. Hierin zijn verschillende mogelijkheden: van gerecyclede tot gloednieuwe.

Showroom

Breng ook eens een bezoek aan de showroom van Euroseat. Met een oppervlakte van 20.000m2 meter vind je hier alles om van jouw terras een echte eye-catcher te maken. De items kunnen worden omgetoverd zodat ze precies in jouw interieur passen. Dat maakt het ook zo leuk om langs te komen: het hoeft nog niet perfect te zijn, alleen maar perfect te worden.

Je oude terras inruilen

Bij vernieuwing komt vaak meer kijken dan je denkt. Want wat doe je met het oude meubilair? Je wil niet dat je huidige terras zomaar naar de schroot gaat. Bij Euroseat kan je je huidige terras inruilen. Vul het inkoopformulier in op de website in en ze komen met een passend bod. Binnen enkele dagen wordt het oude terras opgehaald waardoor je ruimte kunt maken voor je nieuwe aanwinst. De verkopers denken graag mee hoe jouw terras kan scoren dit jaar. Ze hebben daarvoor diverse samenwerkingen met andere partijen.

Euroseat staat voor duurzaamheid in de vorm van een circulair systeem, prettige klantrelaties en kwalitatief het meubilair.

Dit artikel is gesponsord door Euroseat.