Bidfood organiseert Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland

Bidfood organiseert Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland

Op 4 en 5 april organiseert Bidfood het Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland.

Horecaprofessionals kunnen zich op die dag laten inspireren om medewerkers klaar te stomen voor het nieuwe horecaseizoen.

'We bieden horeca professionals alles om skyhigh te gaan,' aldus Laurens Claassens, marketing manager bij Bidfood. 'Het evenement is een mooie combinatie van inspiratie, voordeel en fun.'

Op het Horeca Spektakel zijn méér dan 100 leveranciers en concepten van Bidfood te vinden. Daarnaast kunnen de nieuwste producten geproefd worden én krijgen bezoekers ideeën voor oplossingen op het gebied van de personeelsproblematiek van dit seizoen. Ook kunnen bezoekers van het Bidfood Horeca Spektakel profiteren van acties en voordelen.

Samen met het team

'We zijn onwijs blij dat de horeca weer open is en zijn klaar voor een mooi seizoen. Met alle uitdagingen die spelen, is het nog belangrijker om het team goed voor te bereiden op de drukke zomerperiode. Ruiken, zien, proeven en beleven met het hele team”, aldus Laurens Claassens. En als extra kers op de taart, kan je natuurlijk helemaal los gaan in alle gave attracties van Walibi. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.