La Place opent restaurant in Groningen

La Place opent restaurant in Groningen

La Place heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant aan Grote Markt 21 in Groningen. Op deze nieuwe locatie, boven de Jumbo winkel aan de Grote Markt, wordt het La Place restaurant gecombineerd met een La Place Express.

Gasten zijn welkom voor ontbijt, lunch en diner of tussendoortje. Mensen met iets meer haast kunnen in de Jumbowinkel terecht bij de La Place Express voor een snelle takeaway.

De nieuwe locatie van La Place in Groningen richt zich volledig op goed, lekker en vers eten. In het restaurant met 180 zitplaatsen kunnen gasten terecht op alle eetmomenten van de dag. Zij hebben keuze uit een ruim en gevarieerd menu met huisgemaakte La Place klassiekers, zoals een focaccia tonijnsalade en een baguette met kruidenroomkaas.

Daarnaast staan voor verse smoothies, soepen en sandwiches op het menu. Bij de warme keuken vinden gasten maaltijden van de grill en verse Al Taglio pizza’s.

La Place Express en La Place Koffie

Gasten die hun maaltijd liever meenemen, kunnen terecht bij de La Place Express in de Jumbowinkel onder het restaurant. Ook hier vinden gasten verse smoothies, sappen en sandwiches. Bij de La Place Koffiebar zijn koffies en specials to go verkrijgbaar. Het aanbod varieert van een La Place Caramello Latte tot aan heerlijke iced koffies. Ook de zoete lekkernijen ontbreken niet, zoals red velvet cookies en brownies.