De Borrelbar in Den Bosch geopend

De Borrelbar in Den Bosch geopend

Na vele voorbereidingen en hard werken is De Borrelbar Den Bosch geopend aan de Karrenstraat 10, waar voorheen het uitgaanscafé Ushiwawa gevestigd zat.

Sinds de overname begin 2022 heeft de bar een complete metamorfose ondergaan. Het pand is volledig gestript en gerenoveerd. Het resultaat is een knusse en gezellige bar met vintage elementen, het is een gezellige huiskamer voor iedereen waar een avond gezellig borrelen met vrienden altijd uitloopt op een feestje.

De Borrelbar Den Bosch onderscheidt zichzelf tevens door een ruime drankselectie met (speciaal)bieren, wijnen, shots, cocktails en gin&tonics. Daarnaast kun je in De Borrelbar live kijken naar sportwedstrijden (voetbal en Formule 1).

GJD Horeca

De Borrelbar Den Bosch is de vierde Borrelbar. Het populaire en in Brabant bekende uitgaan concept is ook al te vinden in Helmond, Eindhoven en Breda en bestaat sinds 2013.

De Borrelbar maakt onderdeel uit van GJD Horeca. GJD exploiteert en beheert diverse unieke horecaformules, waaronder Bobby’s Bar en De Borrelbar. Het portfolio bestaat uit 10 horecazaken in vier steden in Noord-Brabant.