Hotellotop in teken van 'Fun da Mentals' 

Hotellotop in teken van 'Fun da Mentals' 

De 17e editie van het HotelloTop Year Event staat weer op de kalender. Op maandag 23 mei, in het AFAS Theater Leusden, komen 'hotello's' weer bij elkaar.

Het thema van Hotellotop 2022 is ‘Fun da Mentals’. De afgelopen jaren zijn afgestudeerden van de hotelschool weer terug gegaan naar het fundament en waar zij zo gelukkig van worden: contact maken met anderen, in het belang van anderen denken, spontane acties opzetten en gekke ideeën uitvoeren.

Nu kijkt de gastvrijheidsbranche weer vooruit en vanuit dat fundament bouwen hospitality professionals verder aan de branche. Ook de woorden ‘Fun' en Mental’ zijn onderdeel van het programma.

Congres

Het congres zal geleid worden door Mandy Schild en Niek van den Adel. Veerle Donders en Robbert de Ruijter delen op het podium hun persoonlijke verhaal. Daarna wordt er 'geroast' door Pep Rosenfeld, mede eigenaar van Boom Chicago.

Pep zal het publiek een lachspiegel voorhouden en confronteren met al haar gebreken en stereotypes.

Hotello of the Year Award 2022

Tijdens het congres wordt bekendgemaakt wie van de vier finalisten de titel Hotello of the Year 2022 in de wacht sleept. De kanshebbers zijn Barbara Kerstens (HMSM´99), Floris Licht (HTH´03), Camille Oostwegel (HMSM´09) en Joachim de Looij (Saxion´06).

Ook wordt de Talent of the Year Award uitgereikt aan een jonge, veelbelovende Hotello. Het HotelloTOP Year Event wordt afgesloten met een netwerkborrel. Woensdag 11 januari 2023 gaat het HotelloTOP Year Event weer traditiegetrouw plaatsvinden in Amsterdam tijdens de Horecava.