Start bouw nieuw De Beren restaurant in Alkmaar

Start bouw nieuw De Beren restaurant in Alkmaar
Foto bij kavel. v.l.n.r.: Melvin van der Wielen (De Beren), Gert den Hollander (Haven 1), wethouder Pieter Dijkman en Sander Caldenhove (KRK-makelaars); JJfoto

Een nieuw De Beren restaurant zal gaan openen in het Olympiapark te Alkmaar. De kavel waar het restaurant op gebouwd wordt, is aangekocht door vastgoedonderneming Haven Een en zal verhuurd worden aan het De Beren concern.

Het toekomstige De Beren restaurant is gelegen naast het sportcomplex De Meent en grenzend aan de Terborchlaan. In het gebied zijn alle faciliteiten aanwezig om te kunnen sporten, recreëren, werken én ontspannen.

Melvin van der Wielen, coo van De Beren, vertelt enthousiast over het nieuwe restaurant: 'Onze toekomstige gasten vertoeven straks niet alleen op het terras of in het restaurant, ze kunnen ook meteen een elektrische fiets huren. De perfecte manier om voor of na het eten het park te verkennen, of op een mooie zomerdag naar de kust te vertrekken.'

Ontwikkeling De Beren Alkmaar

Ook de wethouder is blij met de komst van het De Beren restaurant. 'Het nieuwe restaurant De Beren past goed in de bestaande en toekomstige ontwikkelingen van het Olympiapark. Met de verkoop van deze kavel zijn alle gemeentelijke kavels in het Olympiapark verkocht, een belangrijke impuls voor het gebied aan de westkant van Alkmaar', aldus wethouder Economische Zaken Pieter Dijkman.

De Beren Alkmaar

Het De Beren restaurant in het Olympiapark is niet de eerste De Beren die zich vestigt in Alkmaar. In het winkelcentrum De Mare zit al een De Beren bezorgrestaurant, waar klanten gerechten kunnen afhalen of thuis laten bezorgen.

Het De Beren restaurant in Olympiapark zal -net als alle De Beren restaurants- een all day-concept worden. Gasten kunnen er de gehele dag door terecht voor ontbijt, koffie, lunch, een gezellige borrel of uitgebreid diner. Met name het nieuwe dare to share-concept, waarbij er gekozen kan worden uit diverse kleine vlees-, vis-, en vega(n) gerechtjes om samen te delen, is geschikt om zowel overdag als ’s avonds van te genieten.

Ook biedt De Beren diverse groepsarrangementen aan, speciaal voor grote gezelschappen, waarbij er keuze is uit drie verschillende menu’s in verschillende prijsklassen. Voor het nieuwe restaurant in het Olympiapark in Alkmaar wordt nog gezocht naar een franchisenemer.