Strandzuid breidt familie uit met Parkzuid Amsterdam

Strandzuid breidt familie uit met Parkzuid Amsterdam

Parkzuid Amsterdam is geopend in het het Vondelpark. Het 'nieuwe familielid van Strandzuid', huist in het voormalig Filmmuseum.

Michel Pais en Bram van Es zetten naast eerder Strandzuid, nu ook Parkzuid in Amsterdam op de kaart.

Naast dat beide locaties uitzicht hebben op een park (Beatrixpark vs. Vondelpark) gaat volgens de ondernemers 'de nodige aandacht uit naar de kwaliteit van de service, de sfeer, de bar, de keuken en de presentatie van het eten.'

Parkzuid Amsterdam in maart langer open

Gasten zijn vanaf 10.00 uur ’s ochtends welkom voor ontbijt. De lunch bestaat uit een aantal gezonde gerechten, zoals verschillende chopped salads, broodjes, maar ook hamburgers en pizza’s.

Vanaf half maart opent Parkzuid ook ’s avonds haar deuren en breidt het terras uit naar de gehele voorzijde en het bordes van het statige pand.

Buiten naar binnen

Parkzuid bevindt zich in het Vondelpark en dat park is ook binnen te vinden. In de vorm van verschillende tinten groen, het gebruik van hout, veel planten en een moswand. Het interieur is 'ruimtelijk en haalt buiten naar binnen.'

Verschillende muren zijn opgesierd door schilderingen of omgedoopt tot posterwand, als link naar de geschiedenis van het Filmmuseum. Naast restaurant fungeert Parkzuid, net als Strandzuid, als evenementenlocatie.

Parkzuid is onderdeel van Unlimited Label en zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Van zondag tot en met donderdag tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 19.00 uur.