7 redenen waarom je nu moet investeren in goede parasols

7 redenen waarom je nu moet investeren in goede parasols

Als horecaondernemer weet je het als geen ander: een fijne buitenruimte voor gasten valt of staat met sfeer en comfort. Om dat te bereiken zijn parasols van goede kwaliteit onmisbaar. Solero Parasols is specialist op dit gebied en bezorgt al bijna 20 jaar lang parasols. Benieuwd waarom juist deze horecaparasols een goede investering zijn? In dit artikel bespreken we 7 redenen.

1: Goede parasols zijn stevig en duurzaam

De parasols van Solero hebben een stevig aluminium frame dat is getest op windbestendigheid en een hoogwaardig doek dat water- en vuilafstotend is. Doordat het garen van het doek voor het weefproces in de vezel is geverfd, verkleurt het niet in de zon en blijft het er tot wel 10 jaar netjes uitzien. Bovendien geeft Solero 4 jaar garantie tegen verkleuring van het doek. De aanschaf van een Solero parasol is dus een kwalitatieve en duurzame investering.

2: Ze zijn gemakkelijk te bedienen en te verplaatsen

Gemak dient de mens. Het bedienen en opbergen van parasols moet zowel eenvoudig als tijdbesparend zijn. Solero parasols zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk zijn in gebruik. Zo zijn ze eenvoudig op te zetten en ook weer op te bergen. Op drukke dagen zet je de parasols snel in en als je ze niet meer nodig hebt, ruim je ze net zo snel weer op.

De parasols zijn licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Daardoor zijn ze gemakkelijk aan te passen aan veranderende omstandigheden of aan de wensen van gasten. Veel van de parasols zijn bovendien voorzien van een telescopische mast en bij het installeren zorgen onze monteurs ervoor dat ze sluiten boven de tafel.

De lichtgewicht parasols zijn makkelijk te verplaatsen.
De lichtgewicht parasols zijn makkelijk te verplaatsen.

3: Ze bieden bescherming tegen de zon

Het stevige doek van de parasols beschermt tegen schadelijke uv-straling. Als de zon schijnt kunnen gasten veilig en zonder zorgen buiten genieten van een hapje en drankje. De schaduw die de parasols geven, zorgt bovendien voor een aangename temperatuur en voorkomt dat je gasten oververhit raken als de temperatuur in de zomer oploopt.

4: Ze zijn waterdicht bij regen

In Nederland is een zomerse regenbui meer regel dan uitzondering. Gelukkig beschermen Solero parasols ook tegen de regen. Het doek van onze parasols heeft namelijk een waterkolom van 300 mm. Dat betekent dat het pas water doorlaat wanneer er een druk ontstaat die vergelijkbaar is met het gewicht van een kolom water van 30 cm hoog. In de praktijk wil dit zeggen dat je gasten zelfs bij de meest hevige regenbui met een gerust hart onder de parasol kunnen blijven zitten.

5: Vind de perfecte match voor jouw terras

Naast de praktische voordelen zijn Solero horecaparasols ook stijlvol en elegant. Doordat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en designs, vind je altijd een parasol die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Van modern en strak tot klassiek en sierlijk, een parasol die de perfecte match vormt met jouw terras, draagt bij aan de sfeer en uitstraling ervan.

6: De service- en montagedienst neemt je werk uit handen

Je hebt het al druk genoeg, dus nemen we u bij Solero graag alles uit handen. Ervaren monteurs staan klaar om van jouw terras de mooiste en meest functionele ‘place to be’ in de omgeving te maken. Benieuwd naar de projecten die Solero in jouw de regio gerealiseerd heeft? Bekijk dan alle Solero horecaterrassen op de terraskaart.

7: Parasols met service

Als familiebedrijf weten we dat het niet alleen gaat om de praktische voordelen van onze producten of de laagste prijs. Wij zijn geen prijsvechter, maar staan wel voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bijbehorende service. In onze visie is een parasol een investering die met gemak 10 jaar functioneel en representatief blijft. Bij Solero ontzorgen we klanten trouwens niet alleen bij de aankoop, maar ook daarna. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt iets kapot gaan, dan lossen we dit snel voor u op. We hebben gedurende het hele jaar reserveonderdelen op voorraad.

Dit artikel is gesponsord door Solero Parasols.