Stan Maastricht wordt Loetje

Stan Maastricht wordt Loetje

Stan Maastricht in het Sphinxkwartier maakt plaats voor Loetje. De deuren heropenen op 1 augustus. Niet langer onder de naam Stan, maar als eerste Loetje van Limburg.

Maastricht is de 33e locatie voor Loetje en de eerste in Limburg. Naast Leeuwarden, Enschede, Eindhoven, Breda en Vught zijn de restaurants van Loetje voornamelijk gevestigd in Noord- en Midden Nederland. Sandra van Halderen (CEO): ‘Al langere tijd waren we op zoek naar een passende locatie voor Loetje in Maastricht, want de vraag naar Loetje in deze regio is groot. Uiteindelijk hebben we besloten om één van onze bestaande locaties te transformeren naar Loetje.'

Ruim restaurant met terras

De lichte locatie met terras in het bruisende Sphinxkwartier biedt in totaal ruim 100 zitplaatsen. De afgelopen dagen is het restaurant omgebouwd naar het Loetje concept. Het interieur van Stan is vrijwel onveranderd gebleven. Loetje Maastricht is vanaf 1 augustus dagelijks geopend 12:00 tot 22:30 uur.

Horecagroep Restaurant Company Europe opende op 24 maart 2022 de deuren van Stan Maastricht. Deze locatie van Stan maakt nu plaats voor een Loetje.