De Nieuwe Polderkeuken gaat tegen de trend in en verlaagt juist de prijzen

De Nieuwe Polderkeuken gaat tegen de trend in en verlaagt juist de prijzen

In een gedurfde zet om gastronomisch genot toegankelijker te maken, kondigt Restaurant De Nieuwe Polderkeuken met trots aan dat het de prijzen verlaagt, met behoud van topkwaliteit en service. De stap, die tegen de algemene trend in de horeca ingaat, heeft tot doel een breed publiek aan te spreken en frequenter terugkerende gasten te verwelkomen.

Sinds de oprichting in 2012 heeft patron-cuisinier Frank Streefland met zijn witte brigade van De Nieuwe Polderkeuken een gevestigde culinaire hotspot gemaakt in het Groene Hart. Nu, in 2024, neemt het restaurant een gedurfde beslissing om de prijzen te verlagen, waarmee het inspeelt op de financiële uitdagingen waarmee velen worden geconfronteerd.

'Terwijl we de markt observeren, begrijpen we dat mensen minder te besteden hebben en dat de horeca als duur wordt ervaren. Wij geloven echter dat hoogwaardige culinaire ervaringen toegankelijk moeten zijn voor een breder publiek', aldus chef-kok Frank Streefland.

Vanaf nu kunnen gasten bij De Nieuwe Polderkeuken genieten van een culinair 3-gangenmenu voor slechts € 49,50 per persoon, inclusief brood en amuses. Deze prijsverlaging is geen concessie aan de kwaliteit, porties, service en brede wijnkaart.

Efficiënt kostenbeheer

De Nieuwe Polderkeuken erkent de algemene prijsstijgingen, maar dankzij efficiënt kostenbeheer, onder meer door diverse evenementen in De Polderkamer en het landelijk opererende cateringbedrijf Poldercatering, kan het restaurant dit voordeel direct aan de gasten doorgeven.