Robert van Heeswijk nieuwe managing director Carlton Hotel Collection

Robert van Heeswijk nieuwe managing director Carlton Hotel Collection
Robert van Heeswijk.

Vanaf 1 april is Robert van Heeswijk de nieuwe managing director van Carlton Hotel Collection. Hij volgt daarmee Hans van der Heijden op, die na ruim 35 jaar met pensioen gaat.

Gedurende zijn loopbaan heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection zien uitgroeien tot een collectie van elf bijzondere hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Robert van Heeswijk zet zijn werk voort en zal het bedrijf de toekomst in leiden.

Nieuw tijdperk van gastvrijheid

Robert van Heeswijk verdiende zijn sporen bij de Efteling, waar hij als Operationeel Manager en daarna als Horeca Manager werkzaam was. Inmiddels werkt hij al tien jaar bij de Carlton Hotel Collection; eerst als general manager bij Carlton De Brug, dat hij heeft getransformeerd tot HUP.

De afgelopen drie jaar werkte hij vanuit het Central Support Office als Product & Project Development Manager. Van Heeswijk over zijn nieuwe functie: “Ik ben vereerd dat ik de rol van Hans van der Heijden mag overnemen. Ik kijk uit naar verdere groei van onze prachtige hotelcollectie en zal een nieuw tijdperk van gastvrijheid gaan vormgeven.”

Aan de wieg gestaan van nieuwe hotels

 Robert van Heeswijk en Hans van der Heijden.
Robert van Heeswijk en Hans van der Heijden.

Hans van der Heijden, managing director van Carlton Hotel Collection, over zijn vertrek na ruim 35 jaar trouwe dienst: 'Gedurende mijn periode bij Carlton Hotel Collection, heb ik ontzettend veel mooie dingen mogen doen, zoals het opstarten van het Carlton Ambassador in Den Haag en het Carlton George in Glasgow. Als Director of Operations heb ik vervolgens meegewerkt aan de creatie van nieuwe Carlton hotels, waaronder The Dominican in Brussel, HUP in Mierlo en Market Street in Edinburgh.'

Trots en vol vertrouwen

Als mnaging director heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection door de coronaperiode geloodst. 'Wij zien nu weer hele mooie resultaten. Daar ben ik zeer trots op en zowel onze medewerkers als onze stakeholders heel dankbaar voor. Mijn functie draag ik vol vertrouwen over aan Robert van Heeswijk, die het bedrijf waardig en succesvol de toekomst in zal leiden.'

Bekijk deze collectie

Gastbenadering

Ontdek de essentie van gastvrijheid en bijverkoop in de horeca met deze nieuwe collectie. Van gastvrijheidslessen tot effectieve klachtenafhandelingstechnieken, wij bieden waardevolle inzichten voor het creëren van positieve ervaringen. Leer hoe medewerkers een blijvende indruk kunnen achterlaten en ontdek strategieën om bijverkoop te stimuleren.