Carlton Oasis Spijkenisse opent nieuw horecaconcept

Carlton Oasis Spijkenisse opent nieuw horecaconcept

In viersterrenhotel Carlton Oasis, dat deel uitmaakt van de Carlton Hotel Collection, is het vernieuwde horecaconcept Roam en Desert Inn Pub geopend.

General manager van Carlton Oasis in Spijkenisse, Nathalie Rosbergen, geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur. Zowel het restaurant als de pub kregen een volledige rebranding. De Pub en Roam zijn toegankelijk voor iedereen.

Restaurant Roam: toegankelijke luxe

Restaurant Roam heeft de focus op toegankelijke, lokale en seizoensgebonden gerechten die zowel betaalbaar als luxe zijn. Er wordt gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu.

De inrichting van het restaurant, met 140 zitplaatsen, is geïnspireerd op  de groene regio van Voorne-Putten met haar zandstranden, bossen en open velden. Ook is er een subtiele verwijzing naar de industriële omgeving en de kenmerkende 'rook' van Rotterdam en de Botlek. Roam verwelkomt niet alleen hotelgasten, maar ook gasten van buitenaf.

Desert Inn Pub: ontmoetingsplek voor jong en oud

Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek doordrenkt van nostalgie en herinneringen. De gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving. De bar bruist van energie: of je als gast nu de show steelt in je eigen karaoke booth, volledig opgaat in electric shuffle of teruggaat naar de oldskool Monopoly-tijd, de Desert Inn Pub heeft alles wat je nodig hebt voor een avond vol feel-good vibes.