Chefs Bahadoer, Van Oostenbrugge en Speelman te gast bij Mazijk Culinair

Chefs Bahadoer, Van Oostenbrugge en Speelman te gast bij Mazijk Culinair
Het team van restaurant Lutum, met in het midden Toby Sadettan

Restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede organiseert opnieuw het evenement Mazijk Culinair, waarbij topchefs als Soenil Bahadoer, Richard van Oostenbrugge en Arjan Speelman te gast zullen zijn.

Mazijk Culinair in Wijk bij Duurstede

Op 21 en 22 juni vindt het evenement plaats. Gasten maken dan kennis met wat Wijk bij Duurstede en nationale tweesterrenchefs te bieden hebben. ‘In het historische centrum Mazijk staan het hele weekend culinaire uitspattingen voor je klaar; heerlijke haute cuisine. Kom samen genieten, nieuwe smaken ontdekken en laat je inspireren door wereldse gerechten met een lokale touch’, laat de enthousiaste organisatie weten. Gasten kunnen een plaats reserveren voor 235 euro per persoon.

Restaurant Lutum was in de coronatijd en daarna succesvol als (mede-)organisator van culinaire evenementen. Onder meer dankzij goede afspraken met leveranciers en door het organiseren van een festival in de zomerperiode, wisten gastheer Toby Sadettan en de chefs Rik Veen en Roy Schipper de pandemie te overleven. Ondertussen werkt het restaurant in ‘Wijk’ in eigen tempo verder aan zijn ambities.