Terras Top 100 2024 nr. 21: Bistro de Bolle, Boven-Leeuwen

Terras Top 100 2024 nr. 21: Bistro de Bolle, Boven-Leeuwen

Bistro de Bolle in Boven-Leeuwen maakt een mooie sprong voorwaarts in de Terras Top 100, door van 30 naar plaats 21 te klimmen. De Bolle heeft een charmant terras aan de dijk, met prachtig uitzicht op het water. Het terras is goed uitgerust met schaduwrijke plekken en windschermen, en er is genoeg ruimte tussen de tafels en stoelen om comfortabel te zitten.

De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en dragen keurige bedrijfskleding met een groene blouse voorzien van het logo, zwarte broek, blauwe sloof en bretels. Bij het presenteren van de lunchkaart werden ook heerlijke specials zoals mosterdsoep, kip tosti en boerenbol met warm vlees en satésaus aanbevolen. 

Het terras werd goed bezocht, tocht bleef de bediening efficiënt en vriendelijk. Hoewel er ruimte is voor een iets informelere benadering in de interactie met gasten, maakt de algehele vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel een uitstekende indruk. Bistro de Bolle biedt een perfecte combinatie van gastvrijheid, verzorging en een prachtige locatie aan de dijk, ideaal voor een ontspannen moment met uitzicht op de Waal.  

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.