De Beren opent deze zomer een restaurant in Helmond

De Beren opent deze zomer een restaurant in Helmond

Het paviljoen aan het Burgemeester Geukerspark in Helmond krijgt na zes jaar leegstand een nieuwe invulling. Restaurantketen De Beren opent er in augustus een vestiging op een centrale plek in de stad.

De exploitatie is in handen van Willem Raaijmakers, een geboren en getogen Helmonder met ruime ervaring in de horeca. Hij werkte eerder als kok en bekleedde leidinggevende functies in de recreatie en hotellerie. De afgelopen jaren was hij actief als F&B-manager. De samenwerking met De Beren markeert voor hem de start van een nieuw hoofdstuk als zelfstandig ondernemer.

'Wat mij aanspreekt in De Beren is de eenvoud die klopt: royale porties, een toegankelijke kaart en een ongedwongen sfeer waar mensen zich welkom voelen. Ik geloof echt dat dit in Helmond perfect past', aldus Raaijmakers.

Grote capaciteit binnen en buiten

Het paviljoen, gelegen op loopafstand van winkels, het kasteel en de bioscoop, biedt binnen plaats aan 110 gasten. Op het aangrenzende terras is ruimte voor nog eens 180 personen. Raaijmakers wil van De Beren Helmond een laagdrempelige ontmoetingsplek maken voor stadsbezoekers en inwoners, met een aanbod dat varieert van lunch en diner tot koffie en borrel.
'Helmond is een stad waar mensen elkaar kennen en groeten op straat. Dat ‘ons kent ons’-gevoel zit hier in de genen. Ik wil dat je dat bij ons ook voelt. Dat je denkt: hé, dit is een plek waar ik graag terugkom.'

Over De Beren

De Beren is sinds de oprichting in 1984 uitgegroeid tot een landelijke horecaketen met ruim 48 restaurants en 29 bezorglocaties. De vestiging in Helmond vormt een uitbreiding van het netwerk in Brabant.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.