Cantu werkt in zijn keuken met driedimensionale printers en laserapparaten. De printer drukt afbeeldingen van sushi af op eetbaar papier, dat gemaakt is van sojabonen en rijstemeel. De inkt heeft hij zelf gebrouwen op basis van organische producten. Vervolgens brengt hij de achterkant van het papier op smaak met soja in poedervorm en kruiden van zeeplanten.
In het restaurant gaat het niet alleen om de gerechten op het bord. Ook de menukaart zelf is eetbaar en de smaak kan worden aangepast aan de keuze van de hoofdmaaltijd. Zo kan een afgedrukte foto van een koe ook daadwerkelijk naar biefstuk smaken.
Cantu vertelt in de New York Times dat hij nog veel meer experimenten in petto heeft. Hij wil investeren in een driedimensionale printer om zijn mogelijkheden met vormen uit te breiden. Bovendien is hij van plan een laser te kopen, die normaal gesproken wordt toegepast in medische operaties en als lasapparaat in de industrie. Met deze laser gaat hij dan bijvoorbeeld omgekeerd brood maken; zacht van buiten en met een korst binnenin.