Lucas Petit verkoopt Landgoed Avegoor

Lucas Petit verkoopt Landgoed Avegoor

HotelondernemerJaap Venendaal heeft de exploitatie overgenomen van Landgoed Avegoor in Ellecom van Lucas Petit. Venendaal heeft de leiding over het hotel sinds 1 januari 2013. De ondernemer heeft al vier andere hotels onder zijn hoede in Wageningen, Ede en Winterswijk.

Het Landgoed in Ellecom, tussen Arnhem en Zuthpen, behoorde tot de portefeuille van Hoscom, het hotelbedrijf van Lucas Petit. Madelinde Moesbergen had tot eind 2012 de leiding over het horecabedrijf waarna ze naar Curaçao vertrok om aan de slag te gaan als general manager van Papagayo Beach & Design Hotel. In november is ze begonnen aan haar nieuwe baan. Madelinde Moesbergen werkte ruim vier jaar voor Landgoed Avegoor.

De nieuwe leidinggevende van Landgoed Avegoor is Stefan Koelemans. Hij was hiervoor onder meer hotelmanager bij Parkhotel Auberge Vincent, operations manager bij het NH hotel in Waalwijk en F&B manager bij NH in Utrecht.

Het onroerend goed van Landgoed Avegoor in Ellecom blijft eigendom van Green Real Estate. Jaap Venendaal runt naast Landgoed Avegoor ook Hotel de Wageninsche Berg, Hof van Wageningen, beide in Wageningen, Hotel Frerikshof in Winterswijk en Hotel PTC+ in Ede.

Bekijk hier een fotoreportage van Landgoed Avegoor.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.