Vijf nieuwe locaties Easyhotel

Vijf nieuwe locaties Easyhotel

De komende vier jaar komen er vijf nieuwe Easyhotels bij in de Benelux. Na de zomer wordt in Nederland het derde Easyhotel geopend in Rotterdam. Den Haag en Amsterdam zijn al voorzien van een budgethotel van deze prijsvechter.

EasyHotel rolt haar budgethotelconcept uit inde Benelux. Momenteel zijn er wereldwijd 19 vestigingen van de hotelketen. Easyhotel gaat in de Benelux tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar openen op A1-locaties.

Dat hebben Stelios Haji-Ioannou (bedenker van de easyHotel-formule) en Dan Metcalfe en Hans-Poul Veldhuyzen van Zanten (franchisenemers easyHotel Benelux) bekend gemaakt.

De budgethotels zijn gevestigd in leegstaande kantoorpanden op centrale locaties, waardoor men midden in het centrum van de stad voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding een kamer kan boeken. Bij Easyhotel ontbreken zaken als roomservice, minibar, ontbijt en een wake-up call. Hierbij betaalt de gast alleen voor wat hij wenst af te nemen. Volgens de hotelketen ligt de bezettingsgraad in Amsterdam net onder de honderd procent.

Stelios Haji-Ioannou, oprichter van de easyGroup zegt da veel eel hotelgasten all-inlcusive hotels, die een fortuin vragen voor wat extra franjes – de rug toekeren.