Sergio Herman opent The Jane 25 maart

Sergio Herman opent The Jane 25 maart

Het nieuwe restaurant van Sergio Herman, The Jane in Antwerpen, opent op dinsdag 25 maart 2014 haar deuren. De reserveringslijn is dinsdag 18 februari geopend. Chef Nick Bril neemt de dagelijkse leiding van de keuken op zich.

Het nieuwe restaurant in Antwerpen van Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril - The Jane - opent op dinsdag 25 maart haar deuren. 'Omdat wij vanaf de eerste dag aan de verwachtingen van onze gasten willen voldoen, zullen wij op 25 maart van start gaan met een beperkte bezetting. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om The Jane zo snel mogelijk in al haar pracht te laten stralen,' meldt Sergio Herman op de Facebook-pagina van The Jane.

'Voor The Jane hanteren wij een reserveringstermijn van maximaal drie maanden; voor de Upper Room Bar is dit een termijn van een maand.'

The Upper Room Bar

In Antwerpen komt bij The Jane ook de food- en cocktailbar; The Upper Room Bar. In deze bar zullen naast cocktails ook kleine en snelle gerechten geserveerd worden. Deze worden achter de bar bereid.

Sergio Herman opent The Jane na een voorbereidingstijd van zeker drie jaar. De chef stopte eind vorig jaar met zijn driesterrenrestaurant in Sluis. Naast The Jane gaat hij zich toeleggen op Pure C in Cadzand.