Bistro de Olliemölle op 2 in Terras Top 100 2013

Bistro de Olliemölle op 2 in Terras Top 100 2013

Bistro de Olliemölle in Borculo van Raymond Prinsen en Gea Meppelink staat - net als vorig jaar - op nummer twee in de Terras Top 100 van Misset Horeca. De jury roemt de prachtige plek in Borculo aan het water van de oude Berkel met zicht op twee houten waterraderen. Lof krijgt ook het personeel: 'prima en ervaren. Eten, wijn en de borrelhapjes zijn uitstekend.

De Olliemölle in Borculo van Gea Meppelink en Raymond Prinsen behoudt haar nummer twee positie in de Terras Top 100 van 2013. 'Dit betekent niet dat het terras geen vooruitgang boekte: nieuwe meubilair, andere parasols en de logistiek is verbeterd. Normaal gesproken was dit terras op nummer 1 terechtgekomen. Vorig jaar was het al een topterras en nu zijn er diverse verbeteren doorgevoerd. De Boterlap in Harderwijk – na drie jaar Eregalerij terug in de competitie - was alleen net even beter,' aldus de jury.

Logistiek verbeterd
Het afgelopen jaar verbouwden eigenaren Meppelink en Prinsen een aan Bistro de Olliemölle grenzend pand en betrokken dat bij de zaak. Het resultaat is een fraaie ruimte met een grote stamtafel en een bar waarop de tap en de koffiemachine zijn geplaatst. Hiermee komt een eind aan het doorgeven van de bestellingen via een raam van De Olliemölle.

Door kwaliteit in Terras Top 100

Het terras van de bistro grenst aan het water van de oude Berkel. Diverse wandelroutes komen langs het terras van De Olliemölle. 'Op dit terras waant een gast zich in Frankrijk. De wijn is uitstekend, net als het eten en de borrelhapjes. Kwaliteit voert hier de boventoon. Ook bij het personeel.'

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 van 2013 powered by Lipton Ice Tea.