Fiscus wil geld en executieveiling cateringbedrijf

Fiscus wil geld en executieveiling cateringbedrijf

De belastingdienst wil geld zien van cateraar Wim Salomons van Hanze Totaal Horeca Groep BV. De fiscus heeft beslag laten leggen op ondernemingen van Salomons en er volgt een executieveiling. Salomons zegt goed bij kas te zitten.

Wim Salomons is eigenaar van onder andere Hanze Exploitatie bv, Team Spirit Bedrijfscatering bv, De Treemterbalk bv en Korhoender bv. Met die ondernemingen verzorgt hij onder andere de catering in Hogeschool Windesheim, meldt de regionale krant DeStentor.

De fiscus heeft nu beslag laten leggen op ondernemingen van Salomons. De belastingdienst zegt geld tegoed te hebben van de Overijsselse ondernemer. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend.

Naast beslaglegging vindt er binnenkort ook een executieveiling plaats. Daarbij wordt onder andere grootkeukenapparatuur en cateringinventaris geveild. De veiling vindt plaats op internet via BVA Auctions.

Salomons zelf ontkent in de regionale krant geruchten over financiële problemen. Hij stelt wel degelijk goed bij kas te zitten en meer bedrijven in binnen- en buitenland te bezitten.

Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.