nieuws

Nieuwe leden plus jubileumgids voor ABT

Café

Taveerne de Twaalf Balcken uit Den Burg op Texel en Eet- en Biercafé De Beiaard uit Hoorn hebben zich aangesloten bij de Alliantie van Bier Tapperijen, de ABT. Deze club bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens de receptie werd ook de nieuwe gids Bijzondere Biercafés gepresenteerd.

Nieuwe leden plus jubileumgids voor ABT

‘De twee nieuwe leden zijn tijdens de receptie bij Café De Hazeburg in Ermelo aan de clubgenoten voorgesteld,’ zegt ABT-voorzitter Hans Glandorf.

Gids met de biertapperijen

De nieuwe gids kreeg Henk Eggens als eerste in handen, Eggens is uitbater en oprichter van Bierproeflokaal In de Wildeman in Amsterdam, die dit jaar ook het 25 jarig bestaan viert. Vrijwel direct daarna kregen Piet de Jongh van De Beyerd in Breda en Harrie van der Wiel, oud eigenaar van Locus Publicus uit Rotterdam een exemplaar uitgereikt.

Deze drie heren waren allemaal betrokken bij de start van de ABT 25 jaar geleden. De nieuwe gids is vanaf eind april in alle ABT-cafés gratis mee te nemen.

Reageer op dit artikel