nieuws

AD test terrassen

Café

Als het gaat om terrassen bestaan er grote verschillen in kwaliteit en prijs. Hoog tijd dus om een groot deel van de terrassen kritisch onder de loep te nemen, aldus de redactie van het Algemeen Dagblad/ Haagse Courant.

AD test terrassen

In de maanden juli en augustus worden terrassen beoordeeld in Den Haag en regio, Delft, Zoetermeer en Westland. De bevindingen worden tweemaal per week gepubliceerd. Redacteuren zullen anoniem testen op een aantal criteria. De lezersjury zal dezelfde terrassen ook beoordelen.

Lezers en redacteuren bepalen uiteindelijk gezamenlijk het aantal punten per beoordelingscriterium en het totaal aantal punten. Na vijf bezoeken wordt een top-5 gepubliceerd. Uiteindelijk moet er per editie van de genoemde krant een winnaar uit de bus komen.

De vier winnaars van de edities Den Haag/Vliet, Delft, Zoetermeer en Westland strijden uiteindelijk nog om de titel ’Beste Terras Haaglanden 2006’. De beoordeling van de vier topterrassen wordt verricht door een ervaren vakjury; twee praktijkdocenten van de Mondriaan Onderwijsgroep, afdeling horeca.

Reageer op dit artikel