nieuws

Bredase horeca-app Stappie naar Amsterdam

Café

Stappie wordt geïntroduceerd in de Amsterdamse horeca. De applicatie werd in september uitgerold in de horeca in Breda en Eindhoven en is bedoeld om social media beter in te zetten als promotiemateriaal.

Bredase horeca-app Stappie naar Amsterdam

Dat meldt Dichtbij.nl. Stappie werd een succes en ontwikkelde zich in een half jaar tot een gratis digitaal uitgaanskrantje voor de smartphone. In Breda en Tilburg gebruiken ruim 100 horecabedrijven en 20 studentenorganisaties de app om de doelgroep te informeren.

De applicatie, inmiddels zo’n 650 keer gedownload, wordt door de ondernemers zelf gevuld met tweets en geeft een real time en gecategoriseerd overzicht van feesten, activiteiten, optredens, evenementen en aanbiedingen.

Gebruikers kunnen zelf ook actief deelnemen, door in te checken, berichten te retweeten en evaluties te schrijven. Bovendien kunnen ze met de vriendenkaart in de app aan hun Facebook-vrienden laten zien waar ze zich bevinden, of kunnen ze de locaties van hun vrienden opzoeken.

Stappie is kosteloos te downloaden voor iPhone en Android. Ondernemers en organisaties kunnen zich aanmelden via de website van Stappie. Op 223 maart gaat Stappie live in Amsterdam.

Reageer op dit artikel