Broers Poppes exploitanten Three Sisters Amsterdam

Broers Poppes exploitanten Three Sisters Amsterdam

Dick en Ton Poppes zijn de nieuwe uitbaters van het voormalige Kooistra-café The Three Sisters. Het Amsterdamse bedrijf op het Rembrandtplein, onder De Kroon, opent volgend jaar als grand café.

Dat meldt Metro. Dick en Ton Poppes, ook eigenaren van De Kroon en het eveneens op het plein gevestigde Escape, hebben een huurcontract getekend met vastgoedmaatschappij Caransa. Wat de nieuwe naam wordt, willen de broers nog niet vertellen.

De ondernemers geven zichzelf acht maanden de tijd om er een grand café met keuken neer te zetten en willen de zaak ‘de grandeur van het ruim honderd jaar oude gebouw teruggeven’. Dat gebeurt onder andere door het slopen van de verdieping die Kooistra liet aanbrengen, waardoor het interieur het zeven meter hoge plafond terugkrijgt.

Voor Dick en Ton Poppes is de exploitatie van The Three Sisters de start van de derde generatie. Hun zonen Roy (Ton) en Darwin (Dick) zetten het familiebedrijf voort. ‘Als zij er niet waren geweest, hadden we het niet gedaan.’

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.