nieuws

Canadese order voor Christoffel

Café

Een flinke order voor bierbrouwerij Christoffel uit Roermond. Enkele honderden, beschilderde beugelflessen met daarin het Winterbier van de brouwerij gaan binnenkort de oceaan over, richting Canada.

Canadese order voor Christoffel

De order om te mogen leveren aan de Canadese staatswinkels is een mooie opsteker voor de twee nieuwe eigenaren van de brouwerij, Joyce van den Elshout en Steven van den Berg kregen de brouwerij recent in eigen handen na een management buy-out.

De afgelopen weken werden de speciaal beschilderde 2-liter beugelflessen handmatig van een beugelsluiting voorzien. Dit gebeurde door mensen met een Wajong-uitkering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jongeren.

Nu de Canadezen binnenkort kunnen genieten van het winterbier is het pad geëffend voor een vervolgorder. Het dit jaar op de markt gebrachte bittere bier, Christoffel Nobel, wordt binnenkort ook op de boot naar Canada gezet.

Reageer op dit artikel