nieuws

Doodgestoken kroegbaas opgebaard in café

Café

De vorige week doodgestoken cafébaas Koos Engel ligt woensdag en donderdag opgebaard in zijn eigen café, Los Amiguitos in Tuitjenhorn. Inwoners van het Noord-Hollandse dorp kunnen op deze manier afscheid nemen van hun geliefde kroegbaas.

Doodgestoken kroegbaas opgebaard in café

Maandagavond was er een stille tocht in Tuitjenhorn voor de vermoorde kroegbaas. De tocht begon bij de woning van Engel en eindigde bij het danscafé, de plaats waar hij om het leven kwam.

Koos Engel probeerde in de nacht van vrijdag op zaterdag na afloop van een salsafeest in zijn zaak een opstootje te sussen. Daarbij werd hij dodelijk getroffen door messteken. De politie pakte meerdere mensen op waarvan er nog twee (een 35-jarige man uit Alkmaar en een 26-jarige man uit Heerhugowaard) vastzitten.

Op internet is een condoleanceregister geopend voor Koos Engel. Daarop staan inmiddels veel reacties.

Reageer op dit artikel