nieuws

Eetcafé bestaat kwart eeuw

Café

Sam Sam café met eetgelegenheid in Enschede bestaat 25 jaar. De eigenaren
Bas Kleisen en Marijn Mengels gaan dit op 5 april van 13.00 tot 18.00 uur met hun gasten vieren. Tevens is er gelegenheid om afscheid te nemen de vorige eigenaar Jeroen Hatenboer.

Eetcafé bestaat kwart eeuw

Het café is gevestigd aan de Oude Markt in het centrum en is gelegen om de Oude Kerk waar meerdere (eet)cafés te vinden zijn. Het terras aan de zonzijde is ingedeeld met twee grote (stam)tafels en diverse zitjes met grote en kleine tafels.

In totaal zijn 31 tafels met 110 plaatsen op het terras aanwezig. In de serre van het cafégedeelte bevinden zich 46 tafels voor 150 gasten.

Bezoekers kunnen terecht voor een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een eenvoudige of uitgebreide lunch, High tea met producten uit eigen bakkerij, een diner of (oven)dagschotel, een souper voor spontane late trek.

Er is ook een aparte kaart voor kleine gastjes. Bijvoorbeeld kipstaafjes, peuterfriet, kroket en stoofpot voor de wat oudere kinderen. Op de kaart staat een kleurplaat die aan tafel is in te kleuren.

Het cafégedeelte aan de kant van de theaterzaal Concorida, fungeert bij voorstellingen als theatercafé. In de pauze van de voorstelling worden hier drankjes geserveerd.