nieuws

Elroy Richter is ‘Beste Flirttender 2009

Café

Elroy Richter (24) is door het Spaanse Licor 43 in Madrid uitgeroepen tot ‘Beste Flirttender 2009’. Een Flirttender is iemand die ‘flirt’ met zijn klanten en op die manier contact maakt. Door de juiste mix van enthousiasme, charme, kennis en uitstekende service kan een flirttender elke klant ‘verleiden’ tot het bestellen van nog een drankje.

Elroy Richter is ‘Beste Flirttender 2009

Flirttending is een nieuw fenomeen, geïntroduceerd door Maxxium NL, de distributeur van Licor 43 in Nederland. Elroy Richter, afkomstig uit Maastricht, scoorde in Madrid op alle fronten het beste. Vooral zijn grote inlevingsvermogen, productkeuze en feit dat hij te allen tijde ontspannen overkomt, oogsten lof. “Mediterrane likeuren zijn sterk in opkomst in de cocktailscene. Als je het mij vraagt, zijn dat heerlijke cocktails om bij te flirten”, aldus Richter die de Flirttender 43 award mee naar Nederland nam.

Maxxium daagde de afgelopen maanden alle bartenders in Nederland uit zich op te geven om met elkaar de strijd aan te gaan. Na vier regionale sessies in Holland Casino vertrokken vier winnaars naar Madrid voor de finale. De jury beoordeelde de deelnemers op persoonlijkheid, contact maken en hun eigen Licor 43 cocktail creatie. Elroy Richter beschikte over het beste rapport en cocktail.

In 2010 organiseert opnieuw de contest ‘Beste Flirttender’. Kijk voor meer informatie op www.licor43.nl

Reageer op dit artikel